0731 358 465 office@anahitastudio.ro

De ce suntem cei mai buni?
Hai sa aflam impreuna!

Contract de munca

Dupa cum am mentionat si anterior, intreaga ta activiate in cadrul studioului nostru se desfasoara pe baza unui contract individual de munca, 100% legal. Astfel, impreuna cu tine ne vom ocupa de toate aspectele juridice ale colaborarii noastre, tocmai pentru a te ajuta sa te simti in siguranta de-a lungul intregii tale calatorii alaturi de noi.

contract-1464917
bedroom-1285156

Cazare

In cazul in care nu esti din Bucuresti si iti doresti, totusi, sa lucrezi in cadrul studioului nostru venim in ajutorul tau! Impreuna cu noi poti stabili o serie de detalii in ceea ce priveste acomodarea (cazarea) noi punandu-ti la dispozitie toate informatiile necesare din acest punct de vedere precum si un bonus de instalare.

Asigurare medicala

Avand in vedere ca activitatea ta in cadrul acestui studio se va desfasura in conditii de legalitate, automat in urma contractului individual de munca pe care il vei semna la angajare vei beneficia si de asigurare medicala.

medical-563427
work-1515801

Flexibilitate

Dupa cum probabil stii, exista mai multe tipuri de videochat: glamour, non-adult si adult. Anahita Studio va da intotdeauna dovada de flexibilitate iar alegerea iti apartine in totalitate. Nu te vom obliga sa faci nimic din ceea ce tu consideri a fi imoral si iti vom expune intr-un mod cat se poate de transparent toate avantajele si dezavantajele existente.

Bonusuri

Pe langa salariul lunar garantat pe care ti-l oferim (4.000 RON sau pana la 70% din incasari) am pus la punct o serie de bonusuri atractive, menite sa te motiveze sa dai tot ce ai mai bun din tine.

AFLA MAI MULTE DESPRE BONUSURI!
bank-note-209104_960_720
gift-553150

Tombola lunara cu premii si cadouri

Intrucat ne dorim sa existe multa interactivitate in cadrul studioului nostru, in fiecare luna vom organiza o tombola cu diverse premii si cadouri. Astfel, pe langa salariul deja incasat vei putea obtine si vouchere la saloane de infrumusetare, masaj sau solar, sedinte de spa gratuite, telefoane si tablete de ultima generatie sau chiar excursii in destinatii exotice!

Sedinta Foto

Fiecare model va beneficia de o sedinta foto profesionala cu unul dintre cei mai apreciati si creativi fotografi la momentul actual. Impreuna cu echipa noastra te vom ajuta sa iti pui in valoare cele mai frumoase si atragatoare trasaturi astfel incat succesul tau sa fie garantat.

photo-351528
eyelash-curler-1761855

Sedinta Make-Up

Am angajat in cadrul studioului un make-up artist gata sa te machieze intr-un mod cat mai elegant si atragator pentru cei cu care urmeaza sa conversezi. Tine cont de faptul ca in fiecare zi vei putea incerca lucruri noi, deci suntem convinsi ca te vei distra de minune!