0731 358 465 office@anahitastudio.ro

Experienta

Anahita Studio este un studio videochat Bucuresti care desi se afla la inceput de drum, isi trateaza colaboratorii cu maximum de seriozitate si profesionalism. Echipa care a participat la realizarea acestui proiect este formata doar din oameni seriosi, cu un bagaj larg de cunostinte si multa experienta in spate. Fiecare dintre acestia se va alatura calatoriei tale si va fi acolo pentru tine, oricand vei avea nevoie. Succesul tau reprezinta, in acelasi timp, si succesul nostru!

Traineri dedicati

Dupa cum probabil stii, nimeni nu s-a nascut invatat. Astfel, Anahita Studio, studio videochat Bucuresti, reprezinta alegerea optima chiar daca te afli la inceput de drum in aceasta industrie. Trainerii nostri pe parte de studio videochat Bucuresti te vor ajuta sa intelegi toate aspectele pe care un astfel de job le implica si te vor invata cum sa iti maximizezi in mod constant profiturile. Suntem aici pentru tine si iti stam la dispozitie oricand!

Cea mai buna tehnologie

Probabil ca esti constienta si tu de faptul ca succesul este rezultatul unui efort comun, al unei intregi echipe sustinute de investitii majore. Astfel, cand vine vorba de tehnologie, ne-am dotat cu echipamente de ultima generatie. Fiecare unitate vine cu o configuratie ideala pentru acest tip de servicii (procesor i7 SkyLake, 16 GB RAM DDR4, placa video dedicata) si cu un monitor de 24 inch.

Locatie ultracentrala

Intrucat ne-am dorit ca Anahita Studio, studio videochat Bucuresti, sa fie accesibila tuturor modelelor noastre ne-am orientat catre o locatie ultracentrala si anume Piata Victoriei din Bucuresti. Poti ajunge la studio cu un numar vast de mijloace de transport in comun, inclusiv autobuz, tramvai sau metrou (gura acestuia se afla la doar 150 m de studioul nostru).

Legalitate

Activitatea ta in cadrul Anahita Studio – studio videochat Bucuresti, se desfasoara inconditii 100% legale si pe baza unui contract individual de munca. Astfel, in urma semnarii contractului, vei fi angajata cu acte in regula si vei beneficia de asigurare medicala, contributii la bugetul de stat si la fondul de pensii. Nu lucram la negru, nu facem evaziune fiscala, deci esti safe din toate punctele de vedere!

Confidentialitate

Suntem constienti de faptul ca probabil doresti sa iti protejezi identitatea pentru a evita diverse situatii neplacute cu anumiti cunoscuti. Nu este nici o problema! La cererea ta putem bloca atat Romania cat si alte tari specificate de tine, pentru a ne asigura ca esti in siguranta in permanenta si ferita de toti cei ce nu vrei sa te vada.

Vrei sa aplici pentru un job?

4.000 RON LUNAR GARANTAT suna bine?

Stim ca iti doresti un job bine platit iar daca salariul mentionat de noi nu te-a motivat suficient, iti punem la dispozitie si pana la 250 EUR bonus la angajare.

Imagini din studio